Huisregels verhuur

 
ENKELE VAN ONZE BELANGRIJKSTE HUISREGELS VERHUUR STLLE WATEREN B.V.
 1. U bent in staat om te varen en weet iets van vaarregels (goed zeemanschap).  
 2. Kinderen en mensen die niet kunnen zwemmen moet je voorzien van een goed passend reddingsvest. Er zijn reddingsvesten aanwezig op de verhuurlocatie. Indien voorradig worden deze gratis ter beschikking gesteld.
 3. Het is de huurder niet toegestaan kinderen te laten varen.
 4. De huurder dient een geldig legitimatiebewijs te overleggen.
 5. Voor het reserveren van een sloep vragen wij een aanbetaling van 50% van het huurbedrag. Reserveringen worden pas deļ¬nitief na ontvangst van uw aanbetaling.
 6. Annuleren kan uitsluitend na overleg en met instemming van Stille Wateren b.v. Bij annulering binnen 3 voor de verhuurdag, blijft uw aanbetaling staan voor een nieuw te kiezen verhuurdag. Bij annulering binnen 24 uur voor uw verhuurtijd, vervalt uw aanbetaling aan Stille Wateren b.v.
 7. Voor de gehuurde goederen betaalt de huurder vooraf per boot een borg van 100 euro. Deze borg geldt als aanbetaling bij het eventuele gebruik van het eigen risico van de huurder. Het eigen risico van de huurder bedraagt 100 euro.
 8. De huurtijden liggen vast. Mocht u tijdens de huurperiode overwegen langer te willen varen dan kan dit uitsluitend na telefonisch overleg en toestemming van Stille Wateren b.v.
 9. Brengt u de sloep te laat terug zonder bericht en onze goedkeuring, dan berekenen wij een bijdrage van € 10,00 per 15 minuten en vervolgschade.
 10. Houdt u aan het maximale aantal personen per sloep. Wanneer tóch meer personen in de sloep blijken te hebben gevaren zonder overleg en toestemming geldt een meerprijs van €20,00 p.p.
 11. Honden in de boot zijn uitsluitend na overleg en toestemming toegestaan. Huurder draagt er dan zorg voor dat de kussens en boot vrij zijn van haren.


| Meer