Dineke Zwolle-Karelse - 11/07/2018 om 09:02

Gisteren heerlijk gevaren op de Kaag en omgeving met een elektrisch aangedreven fluisterboot. De nette boot lag op tijd voor ons klaar, accu's opgeladen. Na een korte uitleg was het wel duidelijk dat deze boot heel makkelijk vaart en aanlegt. Alles prima in orde en met goede kussens. Uitstekende service van Stille Wateren. Wat is Nederland toch mooi. Leuke aanlegplaatsen ook. We komen zeker nog eens terug. Echt een aanrader!

Sozdar en Indira - 16/10/2016 om 09:41

Een tijd geleden afgesproken met de eigenaar. Hij heeft voor mij kosteloos een speciale vaart in de Koppoel geregeld met een mooie route tijdens zonsondergang waar ik mijn vriendin ten huwelijk heb gevraagd. Ontzettend romantische tijd gehad en op de terugweg (Nadat ze "Ja" gezegd had) werden we ontvangen met een fles champagne om een toast uit te brengen! Namens mijzelf en mijn verloofde ontzettend bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt voor ons! Groetjes en tot ziens

Anita Hoogenboom - 28/08/2016 om 08:49

Geocashing, varen en zwemmen in de Veense polder is geweldig. Zeker de moeite waard voor een weekend verblijf of weekje in Roelofarendsveen. Leuke betaalbare overnachtingen kunt u vinden via airb&b. Bekijk de prachtige overnachting's locaties in Roelofarendsveen.

Broos Rudi - 02/08/2016 om 21:13

Wij zouden graag op 7-8-’16 een fluisterboot of motorboot , de kleinste , we zijn maar met 2 ,huren van 09.30 tot 13.30u . Wij zijn geocachers die de tulpenroute willen doen . Naam : Broos Rudi ; adres : Italiëlei 98 2000 Antwerpen ; tel. : 0476877330

Harald - 04/07/2016 om 17:59

Kurzentschlossen haben wir am Samstag Nachmittag versucht für den folgenden Sonntag ein Boot zu mieten. War kein Problem. Sehr netter Kontakt und die Bootstour am Sonntag hat viel Spass gemacht. Eine sehr schöne Gegend. Vielen Dank!

Volvo-team/ Jeroen & Carola - 04/08/2014 om 13:01

Afgelopen zaterdag 2 augustus was het voor ons dat zover. We zouden de kagerplassentrail gaan doen. Deze trail is door jullie uitgezet. Na ontvangst en alle gegevens te hebben ingevuld, werden we door Guido het water op gestuurd. Eerst vaarde hij mee om een beetje te wennen aan de fluisterboot. Daarna hebben we hem afgezet en hebben we een ontzettend leuke dag gehad. Mede door jullie fantastische caches kwamen we op plekken waar we anders nooit waren gekomen. Het weer zat ons goed mee het was een mooie zonnige dag. Bij terugkomst in de haven, stonden jullie daar samen. En hebben we nog even wat gedronken en gekletst. Al met al was het een super dag! We komen nog een keer terug voor de rest van de trail waar jullie mee bezig zijn.
Bedankt voor de gastvrijheid en de fantastische dag!

Volvo-team.

Stef,Gonda,Kees en Sylvia. - 31/07/2014 om 23:30

Wij zijn op donderdag 24 juli 2014 wezen geo-cachen en hebben de
Kaagseplassen boottrail gedaan, Wat hebben we een plezier gehad.
We hebben heerlijk 4 uur gevaren en genoten van de prachtige omgeving. Deze boten zijn ook goed voor beginners of voor mensen die weinig hebben gevaren. Dit is echt een aanrader! Mooie stevige boten en een zeer goede uitleg van Guido.
Guido nog bedankt voor de prachtige dag. Het was klasse!

Team Quipie / Connie en Wendy - 25/06/2014 om 14:23

Op maandag 19 mei de kagerplassen boottrail gevaren. Na een duidelijke uitleg van Guido hebben we een heerlijke middag op de kaag doorgebracht. Voor herhaling vatbaar en wachten met spanning wanneer er weer nieuwe caches worden uitgelegd in dit prachtige watergebied.

Kim - 16/06/2014 om 11:48

Heerlijke (en vooral stille!) bootjes om mee te varen. Prachtige omgeving en heel vriendelijk ontvangen met duidelijke uitleg.

Barbara - 12/06/2014 om 22:32

Mooie functionele boot in prima conditie (4 persoons gemotoriseerd), prachtige omgeving, prima service, prettige mensen...kortom een aanrader en wij komen graag nog eens terug!!!

Haneveld - 11/06/2014 om 21:36

De zaterdag na Hemelvaart een bootje gehuurd. Op het afgesproken tijdstip kwam Guido ons ophalen bij het meetingpoint. Na uitleg gekregen te hebben over de werking van de boot, en het samen loggen van de eerste cache konden we op pad om het rondje boottrail op dit water te doen. We hadden erg mooi weer en hebben zelfs nog wat andere caches op het water kunnen doen. Na terugkomst nog even gezellig gekletst. Wij zeggen dan ook : Bedankt Guido en Monique, wij hebben genoten

Connie van Velzen - 11/06/2014 om 12:27

Op zaterdag 7 juni een bootje gehuurd met 2 andere geocaching teams(4 personen). We werden vriendelijk ontvangen en kregen prima uitleg. Na een klein stukje proefvaren met de eigenaar konden we zelf op weg. Het was heerlijk weer om te varen. Een minibuitje onderweg kon de pret niet drukken. We hebben ons prima vermaakt. Bij terugkomst kregen we de coördinaten van de bonuscache cadeau omdat we onderweg niet goed opgelet hadden. Na nog wat gegeokletst te hebben namen we weer afscheid. Een aanrader, zeker ook gezien de prijs.

Highthorns/Familie Hoogendoorn - 11/06/2014 om 09:14

Voor Hemelvaartsdag samen met team de Graaf een boot gehuurd bij Stille Wateren om de boottrail te gaan varen, hoewel het die dag koud en regenachtig was hebben we genoten van de omgeving en van de ruime boot (4 volw en 4 kids van 11-15 jaar). Goede duidelijke uitleg, waterkaart mee. Dus allemaal goed geregeld.

Ali en Kees - 11/06/2014 om 07:43

Op Hemelvaartsdag gingen we dan eindelijk varen, nadat het eerder door slechte weersomstandigheden uitgesteld was.
Het hanteren van de bling-bling boot werd goed en leuk uitgelegd en het aanvaren van de eerste cache werd geoefend; want dat was het doel van deze dag.
Mooie boot met prettige kussens, weliswaar niet al te mooi weer maar toch een prima dagje. Een aanrader!

Guido bedankt; groeten van Serendipitwo en PA7FL.

Piet Vink - 13/10/2013 om 16:46

Van de week met 4 volwassenen (2 geocaching teams) een dag wezen varen.
Vriendelijke ontvangst met goede instructies over het varen en het vinden van de caches.
Ook toen we zonder stroom kwamen te zitten snelle service, waardoor we toch nog mooi op tijd terug waren.
Guido bedankt voor een heerlijke dag. Teams Davinki en Zoekbaars.

Eline - 13/08/2013 om 12:03

Wat hebben wij samen met onze kinderen genoten van een paar uur op het water. Boot leuk erg leuk aangekleed en voor de kinderen heerlijk dat de boot wat dieper ligt, waardoor de kans dat ze in het water vallen klein is. Kortom een echte aanrader en wij gaan dit zeker nog eens herhalen! Zeker vanwege de schappelijke prijs, waardoor je dit soort uitjes vaker kunt doen!
Een woord; TOP!

Joost Laura en kids - 06/08/2013 om 13:37

Wij hebben een heerlijk ontspannen middag gehad. Wil je op je gemak over de plas varen, dan is dit echt een aanrader. Deze bootjes zie je niet veel, wat dus ook mensen nieuwsgierig maakt. Erg leuk zijn de diverse thema's. Eigenaar gaf heldere informatie en ook de boot was goed uitgerust met het benodigde.

Mariette - 01/08/2013 om 22:38

Met 2 volwassenen en 2 kinderen een dag met de Pakjesboot gevaren vandaag: heerlijk! Superzonnig, druk op het water, naar Warmond en weer terug, bij strandje gezwommen, de dag vloog voorbij. Een zonnedak erbij gehuurd was een aanrader en kwam goed van pas voor wat schaduw.
Bedankt!! Graag tot een volgende keer, hartelijke groet!

Nico en annegre - 01/08/2013 om 19:26

Heerlijk gevaren met de bling bling boot , door de grachten van leiden....goede routekaart en de boot werd gebracht waar wij het beste konden opstappen, topmiddag, en 2 koude biertjes toe, topservice

Albert Joosse - 30/07/2013 om 19:17

Prima fluisterboot met kussens
Goede service met kaarten en toeristische informatie

 trojo@ziggo.nl   
 
Pagina 1 van 2


| Meer